Nola på svenska paviljongen – London Design Fair

Nola medverkar på London Design Fair den 19.09 – 22.09 2019 i samarbete med Form/Design Center och ställer ut i den svenska paviljongen Swedish Design Pavilion. 

Vi ställer, för andra året i rad, ut under London Design Fair i samarbete med Form/Design Center och medverkar i den svenska designpaviljongen, för att sätta svensk design på kartan.

I år varvar vi nyheter, som moderna Basket möbelgrupp, design Ola Gillgren och eleganta Cacti planteringskärl, design Anki Gneib med klassiker som Cane soffa, design Broberg & Ridderstråle och strama 11:an möbelgrupp, design Axel Bjurström. Vi visar upp klassisk, hållbar design för det offentliga rummet.

Den svenska designpaviljongen genomförs i partnerskap med bland annat Svenskt Trä, Business Sweden, Region Skåne, Sveriges Arkitekter, Tidskriften FORM och Sveriges ambassad i London. En gemensam satsning tillsammans med framstående designers och företag, för att öka medvetenheten om svensk arkitektur och design. Som årets utställningsarkitekt/curator står studio Förstberg Ling.

Varmt välkommen att träffa oss och se våra produkter på plats i Swedish Design Pavilion, 
Hall H1, Monter 1.06, under London Design Fair 19 - 22 september. 

Image
Nola på Svenska paviljongen under London Design Fair. Foto: Marina Jackler, Form/Design Center